<< Tilbage

Hvid Sjokolade - Munden Fuld

Mit oplæg lægges ned digitalt, så der' ingen bånd der binder mig, ingen der ved, hvor jeg befinder mig. Du kender mig: Onkel T-O-M med fånken i ånden og pikken i hånden. Det' sådan det går - du ved' hvordan det går, den står på Hey, hey - det sure med det søde, det hårde med det bløde. Sprøde toner til den åndelige føde. Ta'r bestik af situationen, du får intet ind med skeer. Det er Onkel fucking T. Du ve' jeg repræsenterer med ny versioner af gamle visioner lig'som Tele! Med indforstået ondulation af det store hele. Ska' du skele til mig, psyko? Jeg slår en tankestreg og går min vej, for siden jeg greb min mikrofon og rocked' nedre regioner med a-rotationer, har jeg hørt kloner slå plat på kroner uden dedikation og mål. Den går lige ind, men jeg har andre intentioner - skål!
Jeg undskylder, fordi jeg ta'r din tid, undskylder for alt. Jeg siger undskyld til de piger, jeg har kneppet og ik' ka' kende. Undskyld for de blikke jeg ka' sende. Undskyld hvis jeg støder jer, nøder jer til at høre efter, og jeg ta'r undskyldningerne i mig og råber: Fuck jer, jeg er ik' typen der skrifter!

Alle MC'er har munden fuld af stil. Alle MC'er har røven fuld af stil. Vis den!

Lig' i synet kommer Tom og ta'r dig til en ny etage. Jeg vader i fånk og efterlader min gage på snuskede beværtninger, kaster mine terninger, ta'r morgendagen som en hævn for mine gerninger. Jeg' hang til sang og fest og ramasjang, men hver gang jeg hører en ny sang, så har jeg hørt den før. Hvem ka'? Hvem tør? - Popquiz hotshot! - De få der rocker, følger med og holder fast om deres klokker... Hvordan ka' du li' mig nu? Hvordan ka' du li' mig nu? Der er livsstil på udsalg, kom og tjek mit udvalg. Igen: Hvordan ka' du li' mig nu?

Alle MC'er har munden fuld af stil. Alle MC'er har røven fuld af stil. Vis den!

Mørke skyer. Rumlen. Buldren. Himlens smuldren tvinger min verden i knæ. En lugt af råddenskab og bæ overmander manden, der på skråplan tænker: Hva' fa'n, det glider - jeg skider på stanken, det' tanken, der tæller, jeg bæller en enkelt til og skrider!
Sidder i min rendesten på livets guldbelagte cykelsti, og folk suser forbi - hurtigere, hurtigere, hurtigere - i ring mod næste mani, næste geni, næste kopi af det utopi, der med garanti i deres fantasi ka' sig' farvel til pendleri i det store lotteri. Det' ik' fordi jeg ik' gider, jeg får klaustrofobi af det massehysteri, der vil bli' når legen er forbi, og ingen har et alibi, bare gi' mig fri. Jeg har givet mig selv, og jeg har givet mig selv en ny chance, nu stener jeg i trance, ude af balance, uden elegance, låst i mig selv, mangler held til et ordentligt farvel med en tid jeg slog ihjel. Hvem ka' lege rebel i en triviel verden uden at ramme sig selv? Jeg sætter perler på en snor - det' mer' end bar' at lege med ord - jeg har en gave, der er større end du tror...
Så du ka' sige det er vildt fedt. Sig jeg ska' chille lidt. Sig jeg ska' la' tidens tand slå rod. Så længe der er blinde passagerer vil jeg altid råbe: Hip hop er mer' end hva' du ser...
Var der mer' jeg sku' sig' til dig nu? Hvordan vil du komme forbi mig nu?

Alle MC'er har munden fuld af stil. Alle MC'er har røven fuld af stil. Vis den!

Besøg Hvid Sjokolades Hjemmeside