<< Tilbage

Hvid Sjokolade - Hvor Godtfolk Er


Tjekker folk ud i min dørspion... Du er for vild! - Du ligner en million! Der er flere på vej mod vores destination, så step, step op og gå i cirkulation!

Kast dig omkring og sving prutten i takt. Det her er svedigt, som Chewbacca i skidragt. Så gi' den fuld gas og fuld smadder, så spiller vi plader fra gaden og snakker pladder i gaderne. Vi har ord til din mors, booyakars til din fars ass - det er en stjert - men vi siger rumpet, og gi'r ham ild i røven som en rumraket med et pletskud fra Sjokoladens jumbojet. Gennem tæt slud og frem mod første parket kommer Nage SjokoBob og Tommy SjokoTop. Hip hoppens skjald og trubadur i fri dressur - vi går til den med krum hals. Hænderne op - men ik' som parader. Vi er let på tå på de skrå brædder. Så tag en vals lig' fra Strøget til Næver til Als. Der er fut i pibetøjet og fejemøget, hvor vi har fløjet...

Spil den trompet band, spil! For hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

Vi sammendrager tanker, samler dem som planker til lortet flyder, bryder frem og kaster anker. For evigt for forrygende. Poesifornyende. Hvem er det der banker i bøfferne? Ikke Farah Khan, Djenghis Khan eller Chaka Khan, men Nage tilbage med kage, brød og boller i karry. Stram ballerne! Saml næseborene! - Vi ska' på safari! Det går rygende stærkt som rastafari i ferrari. Vi har hård cigarføring. Afsløring: Vi ved ting! Vi har kaffe på kanden, lys i lampetten, trut i trompeten og bånd i kassetten. Fis i rumpetten, træk i basunen, fest i raketten og skud i harpunen! Så der ska' mer' tjald i monitoren, når de spændte haner indta'r hønsegården.

Spil den trompet band, spil! Hvor godtfolk er kommer godtfolk til!

Jeg har pigsko på fødderne, et fast tag om nødderne og rødderne begravet under muld. Ska' du være fuld, har vi Sjoko-stilo i en silo, klar til aftapning - fest og afslapning. En fyrig overlapning til lyrisk afklapsning. Du får en bagvender, der står Sjoko som afsender! BLAR! BLAR! BLAR! - og så' du grydeklar. Dekapiteret som den gode galar. JÅR! Skufler går i panik, de vil forstå - men kan ik' - hvordan man elsker hip hop uden at være vatpik; TÆNK SELV!
Jeg er søn af bersærk og sætter kronen på værket, der kan gøre dig høj, dyrisk, balstyrisk, vågen, vaks ved havelågen. Du kridter banen op, til vi kommer ud af tågen. Melder dig under fanen. - Vi ved at du vil for hvor godtfolk er, kommer godtfolk til...

Spil den trompet band, spil! Hvor godtfolk er kommer godtfolk til!

Besøg Hvid Sjokolades Hjemmeside